Palvelut

Asukastila / Kerhohuone

Taloissamme on kaikille asukkaille avoin asukastila / kerhohuone. Haluamme tarjota asukkaille mahdollisuuden tutustua naapureihin ja tehdä yhdessä asumisesta viihtyisää ja turvallista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan asukastoimintaan, kannattaa pistäytyä kerhohuoneessa ja jutella palvelukoordinaattorin kanssa. Lisätietoja talosi asukastoiminnasta saat palvelukoordinaattorilta ja Ainolan, Radanpään, Moreenin sekä Lähteen kuukausitiedotteista.

Asukastoiminta

Haluaisitko osallistua mukaan toimintaan? Taloillamme järjestetään erilaista toimintaa, tapahtumia, luentoja, kerhoja ja teemapäiviä asukkaiden toiveiden mukaan. Palvelukoordinaattori ideoi toimintaa yhdessä asukkaiden kanssa ja auttaa järjestelyissä. Ota rohkeasti yhteyttä palvelukoordinaattoriin, jos sinulla on kysyttävää asukastoiminnasta, ideoita toiminnan kehittämiseksi tai jotakin erityistaitoja, joita tahtoisit hyödyntää yhteisen toiminnan hyväksi.

Talopesula

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauslistasta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Talosaunat

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata talosi palvelukoordinaattorin kautta.

Palvelukoordinaattorin läsnäolo talolla

Jokaisessa talossamme asukkaiden apuna on yhteisötyön ammattilainen. Palvelukoordinaattorin palvelut on kuvattu tarkemmin täällä.