Senioritalo Harjulan Ainola

Ainola on rakennettu Lahden kaupungin Möysän kaupunginosaan. Kiinteistössä on 62 lasitetuin parvekkein varustettua esteetöntä asuinhuoneistoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Tontille sijoittuu maksullisia autopaikkoja, joista osa on varustettu lämmityspistorasioin. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1983 ja peruskorjattu vuonna 2016. Asuinkerroksia on viisi.

Pohjakerroksessa on toimisto, ulkoiluväline varasto, vss/irtaimistovarasto, talovarasto, tekniset tilat, saunaosasto, pesula ja kuivaushuone. Kiinteistössä on myös kerhohuone Aino-sali, jossa voi tavata naapureita, osallistua yhteiseen toimintaan ja lukea päivän lehden. Harjulan palvelut ovat helposti Ainolan asukkaiden käytettävissä.

Senioritaloissa toimii palvelukoordinaattori ja yhteisöneuvoja, jotka ovat tarpeen mukaan asukkaiden apuna ja tukena mm. asumiseen liittyvissä asioissa, palvelujen hankinnassa, lomakkeiden täyttämisessä sekä terveydentilaan, sairauksiin, kuntoutukseen ja apuvälineiden tarpeisiin liittyvissä kysymyksissä.

Palveluita senioritaloihin tuottaa Harjulan Setlementti ry. Harjulakotien asukkaat saavat Harjulan palveluista 10% alennuksen. Asukkailla on myös mahdollisuus käyttää muita palveluntuottajia.